Spectrum IFA Group Sant Jordi Golf Society Prudential International
Bufete Escura   Lucas Fox
 

THE SANT JORDI GOLF SOCIETY

Sant Jordi Golf Society Barcelona

GOLF COM HA DE SER

Golf in Barcelona

 

 

THE SAINT ANDREWS OPEN

On the 26th November at Golf Montanya we will be celebrating our 250th Tournament and also the Saint Andrews Open. Places may be limited so please get your names down to play as soon as possible.

 

 

COMMITTEE MEETING
Hem decidit sobre els següents acordés en la reunió de Comitè celebrada el 07 de abril de 2015 en Barcelona (després de tomar en compte el qüestionari feta al Societat).  El Sant Jordi Golf Comitè, tenen el intenció de introduir en el primer torneig de aquesta temporada els següents punts.

 HANDICAPS

- Utilitzarem el handicap de la Federació Catalana en tots els nostres tornejos i ara els resultats es registraran amb la Federació Catalana de Golf. A les visitants que desitgen jugar amb nosaltres es oficialment el Handicap [és a dir, de un "d'organització oficial golf de la  Federació Espanyol o català, Un Federació, R & A, CONGU, GA, PGA, USGA, etc...]. Visitants que no pot o no tenen un handicap oficial no podrà obtenir punts per al Ordre de Mèrit del Grup Spectrum IFA en al seu primer torneig.

- Si un jugador vol participar sense un handicap formal, (com va assenyalar anteriorment) no comptarà amb els seus resultats i s'assignarà un handicap aproximat fins que arribi un handicap de la Federació. En el cas que un jugador no té un certificat de pot fet servir els targetes de Sant Jordi per obtenir-ho des de la Federació Catalana de Golf, es poden obtenir resultats en torneigs de Sant Jordi quan te el Handicap oficial. Qui vulgui jugar en els nostres tornejos ho pot fer en qualsevol moment (segons les regles de discapacitat especificat).

EL ORDEN DE MÉRITO DEL GROUP SPECTRUM IFA Y LUCAS FOX INTERNACIONAL PROPERTIES MÁS CERCANO A LOS BANDERAS

-Estem encantades de anunciar que la Ordre de Mèrit continuarà senda patrocinat por el Grupo Spectrum IFA y els premis de Mes apropa a las Banderas seran patrocinats por Lucas Fox International Properties. El Nostra agraïment a Jonathan Goodman, Richard Rose y Chris Burke de Spectrum IFA y Stijn Teeuwen de Lucas Fox International Properties por el sou Apoyo.

- Durant la temporada nou de 2015-2016 tindrem només dues categories de L'ordre de Mèrit. La temporada, que comença al maig, es jugara en el Montanyà. Per a la classificació de la categoria, utilitzarem el Handicap de la Federació Catalana (o altre handicap "oficial") per posar els jugadors en les seves categories respectives. Els Categories A, B i C d'ordre del Mèrit de la temporada anterior es pot tenir en compte per a la ubicació inicial dels jugadors de cada categoria i fins que el jugador avisi'ns de la seu handicap Federativa.

- La classificació A & B  a cada categoria serà la següent:
Categoria A: Handicap entre 0 & 19.4
Categoria B: Handicap entre 19.5 & 36.

- 36 es el handicap més alt que es pot fer utilitzat en els nostres tornejos sense tenir en compte si la handicap "oficial" d'un jugador es Mayor de 36.

- Els jugadors només pot apunta en la categoria en la qual van començar la temporada.
- Els 8 millors resultats de la temporada comptaran cap a la suma total de l'ordre de Mèrit.
- Els membres del Comitè alternarà amb la presentació dels torneigs durant l'any.
- Es jugarà un torneig de categoria A contra categoria b.
- Tenim la intenció de jugar un torneig contra el grup de Tom Halliday a casa i fora.

 

INFORMES DE LOS TORNEOS

- Per a informes de cada torneig, tots els membres del Comitè proporcionarà un "punt de vista per.
-Las noves feina per cadascun del Comitè estan per sota de aquestes Líneas. 
-Todos los membres del Comitè seràn conegudes como ‘Socis Sèniors’. 

-Adrian Cox (Co-Fundador): Organització en General i logística, matrícula i Orde del Mèrit, Web, Blogs i enllaç amb els camps. Contactar amb la societat de de Golf Hanslope Parc per  organitzar un possible torneig de dos dies al Montanya.

- Albert Sant: Assessor jurídic, enllaç amb els camps  i restaurants.

-Brent Ledford: Capità de Sant Jordi. Como presentadora, serà la persona mes visible en las presentacions, obtenció de premis y organització en general. Responsable de gestionar el qüestions financeres del grup.

-Chris Burke: Director de mitjans de comunicació a Twitter & LinkedIn. Enllaç al nostre proveïdor de polos de Golf per el torneig 250 i e de 20 anys. Es preveu que necessiten entre 50 i 60. Obtenció de premis i organització en general.

- Paul Glover: Responsable de tornejos i formats en totes els camps on juguem. Els tornejos disputats a Montanyà poden variar d'un any a un altre. Actualment desembre (no jugada en l’any 2013 o 2014), gener, febrer i possiblement una dada de les d'estiu. És probable que jugarem amb els grups de la Costa Brava, Empordà i Golf Societat de golf Hanslope Park. Altres camps poden ser, per exemple, Vilalba, Caldes International, Sant Vicenç de Montalt, Costa Daurada o altres. Una d'ells torneigs nous serà el Mestres de Sant Jordi.

-Craig McLaughlan: Director d'enllaç amb els nostres patrocinadors i socis que donen d'assistència i suport per els torneges. Obtenció de premis i organització en general.

PREMIOS EN LOS TORNEOS

- Hi haurà una reducció en la quota per als premis.
- En els actes de Sant Jordi (amb l'excepció de tornejos de gran categoria) donem 10 premis per l'esdeveniment.

Seran:

Cat A 1st, 2nd & 3rd
Cat B 1st, 2nd & 3rd
Lucas Fox International Properties - Mes apropà de la bandera x 2
El Cop més largo en la carrer (calculat del tee de sortida fins a la pilota).
Un premi significativa per sorteig entre tots els jugadors presents en el dinar. 

 

PRESENTACION DEL COMITE

Adrian Cox:
Adrian Cox
Mobile: 691 805 744 – MEMBRE DEL HALL DE LA FAMA  – Envie un correu a Adrian Cox

Albert Sant:
Albert Sant
Mobile: 667 704 225 - HALL OF FAME MEMBER -  Envie un correu a Albert Sant

Brent Ledford:
Brent Ledford
Mobile 682732165 Envie un correu a Brent Ledford

Chris Burke:
Chris Burke
Mobile: 689915730.  Envie un correu a Chris Burke

Craig McLaughlan:
Vraig McLaughlan
Mobile: 654 873 521. Envie un correu a Craig McLaughlan

Paul Glover:
Paul Glover
Mobile: 607429650-  Mobile: 607429650- Envie un coreu a Paul Glover

THE RESULTADOS DE LA CUESTIONARIO FUERON LAS SIGUIENTES

 

Pregunta

Respostes

1

Tindran un cost de premis inferiors de 5€ i reparteixen millor premis i només donen premis sorteig un addicional de 4 jugadors.

21

Continuar amb l'actual sistema.

6

2

Utilitzar el handicap de la Federació Catalana sense 'mulligans' i reducció de handicap per als guanyadors dels torneigs.

17

Continuar amb l'actual sistema.

11

3

Jugar els torneigs Sant Jordi d'esdeveniments en altres camps en la rotació

13

Continuar amb l'actual sistema.

15

- Gràcies pel seu suport, paciència i comprensió.
- Adrian Cox per i en nom del Comitè de la Societat del Golf de Sant Jordi.

 

 
 
Montanya: Hogar del Societat d'Golf de Sant Jordi.
Sant Jordi Golf Society RCG El Prat
Altres camps on hem jugat els nostres torneiges:
Gerona Golf Club Caldes Golf Club Llavaneres Golf Club La Graiera Golf Club PGA Catalunya Resort LA ROCA Costa Brava G C

El Nostre filosofia

 
Spectrum IFA Group The Spectrum IFA Group: Ha sigut el sponsor principal del Ordre del Mèrit de la Societat de Golf de Sant Jordi des.de fa molts anys.
     
Prudential International Com a part de  PRUDENTIAL GROUP, la Secció PRUDENTIAL INTERNACIONAL  es una organització financera forta  y molt segura amb una marca molt respectada. El PRUDENTIAL GROUP  ha vingut assessorant el plans de pensions de les persones durant més de 160 anys. La seva magnitud i experiència li permet tenir un posicionament  fort  per tal de invertir prudentment els diners dels seus clients a mig i llarg termini .
     
Lucas Fox Lucas Fox: Es el Sponsor principal dels premios de Mes aprop del Forat de la Societat d'Golf Sant Jordi per totes els nostres torneiges.
     
Currencies Direct At Currencies Direct, we’re a bit different. We change money from one currency to another, and we don’t charge transfer fees. It works like this:Contact us at Currencies DirectRegister with us (it takes about 2 minutes)Tell us what currency you’d like to send and whereMake your payment to usWe’ll send the payment after the funds clearThat’s pretty simple. And you’ll probably save around 5% of your transfer, too. Try it.
   
Bufete Escura  
 
Tenim pàginas en Blogspot, Wordpress, Facebook, Linkedin & Twitter:
Our Blogspot Sant Jordi Golf Society FacebookSant Jordi Golf Society - Linkedin GroupSant Jordi Golf Society Twitter Our wordpress Blog
 
La Sociedad d'Golf Sant Jordi Clasificacio d'Camps. Com es clasifiaca el vostre camp?
 
Si desea jugar en alguna de nuestros torneos mensuales envia un e.mail a Sant Jordi Golf Society
 
Sant Jordi Golf Society - Adrian Cox (NIF: X0577019H) Tel: 00 34 934568301. Castillejos 363,5,2,08025,Barcelona. Web Design, Adrian Cox. Domain: www.Doominio.com. Melbourne, Australia. If you receive mails from The Sant Jordi Golf Society and do not wish to get these. Please let us know and we will remove you from our players mailing list. Mail: Sant Jordi Golf Society